EkonomiGündem

Emekliye En Az 750 TL Verilecek! 31 Aralık Son Gün

Emeklileri ilgilendiriyor. QNB Finans Bank, kampanyayı duyurdu. Emeklilere şubeye gelmeden 1000 TL’ye varan promosyon fırsatı sundu. QNB Finans Bank resmi internet sayfasından yapılan duyuruda promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emeklilerin emekli maaşlarını 3 yıl süre ile QNB Finans Bank’tan alacaklarına dair “emekli maaş taahhütnamesi” imzalamanız gerekmektedir. Emekli maaşı promosyon ödemeleri 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Promosyon ödemesinden faydalanmak için, şubelerimizden başvuruda bulunmanız ve emekli maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alacağınıza dair “emekli maaş taahhütnamesi” imzalamanız gerekmektedir.

Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyon ödemesinin hesabınıza yatırıldığı tarih esas alınacaktır.

Promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığınızın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz için anne veya babasının velayeti gerekmektedir. Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

Kampanya başlangıç tarihinden (01/10/2021) önce promosyon iadesini yapmış ve maaşını farklı bir bankaya taşımış tüm müşteriler kampanyadan yararlanabilir.

Mevcutta emekli maaşını bankamızdan almakta olup taahüt süresini doldurmuş ve yenileme talebini 01.10.2021 sonrasında yapmış müşteriler yeni kampanyaya dahil olabileceklerdir.

Kampanya 31.12.2021 tarihine kadar geçerlidir.

Promosyon Ödemeleri

Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 750 TL,

Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 875 TL,

2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.