EkonomiGündem

Emeklinin hesabına para yatırılacak: 28 ve 29 Nisan’da kontrol edin!

Emeklilerin beklediği bayram ikramiyeleriyle ilgili açıklama geldi. Ramazan Bayramı’na az süre kala emekli vatandaşlar bayram ikramiyesi miktarını merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesi miktarı ve ödenecek tarih belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bayram ikramiyeleriyle ilgili açıklama yaparak, tarih verdi. Bakan Bilgin, ‘Bu konuda henüz bir kararımız yok. İkramiye bin 100 lira olarak 28 veya 29 Nisan’da ödenecek. İki bayramda maliyeti 25 milyar lira’ dedi.

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyesiyle ilgili açıklama geldi. Bakan Bilgin, katıldığı canlı yayında emekliye bayram ikramiyesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleriyle ilgili , ‘Bu konuda henüz bir kararımız yok. İkramiye bin 100 lira olarak 28 veya 29 Nisan’da ödenecek. İki bayramda maliyeti 25 milyar lira’ dedi.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR YATACAK?

Emekliye bayram ikramiyesi bin 100 lira olarak 28 veya 29 Nisan’da ödenecek. İki bayramda bunun maliyeti 25 milyar lira. Bu konu her zaman değerlendirilebilir ama ben şu an mevcut durumu söylüyorum.

ASGARİ ÜCRETTE ARTIŞ OLACAK MI?

Asgari ücrette enflasyona uygun güncelleme gündemde yok. Popülist taleplere kaymamamız lazım, biz gerçekçiyiz.