EkonomiGündem

Emeklilerin hesabına geri ödemesiz para yatacak: Duyuru yapıldı!

Başvuruda bulunan emekli vatandaşların hesabına para yatacak. TEB, emekli promosyon ödemesine ilişkin açıklama yaptı. Banka açıklamasında, emekli maaşını TEB’e taşıyan emeklilere promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, emekli maaşını TEB’e taşıyan ve 36 ay boyunca taahhüt eden emeklilere 1800 TL promosyon ödemesi yapılacak. Kampanya kapsamında, emekli maaşı 1500 TL ve üstü olan emeklilere 1500 TL ödeme yapılıyor.

Ayrıca kampanya kapsamında ilk kez kredi kartına başvuran emekli müşterilere onaylanan kredi kartıyla her ay 100 TL ve üzeri market ve sağlık alışverişinde %20 indirim, ayda en fazla 50 TL, 6 ay boyunca en fazla 300 TL indirim kazanıyor.

1.800 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları:

Kampanya 08.10.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Talimat adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.

TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 1.800 TL’ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya Cepteteb Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve Kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz.

Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını bankamıza taşımaları gerekmektedir.