EkonomiGündem

Emeklilerin hesabına 7500 TL geçecek: Paralar 3 gün içinde hesaplara aktarılıyor!

Emekliler için duyuru yapıldı. Milyonlarca emekli vatandaş bankaların promosyon kampanyalarını merak ediyor. Özellikle nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için promosyon kampanyaları fırsat oldu. Garanti Bankası da emekli promosyon kampanyasını açıkladı. Emekli maaşını Garanti Bankası’na taşıyanlara 7500 TL verilecek.

Garanti Bankası’ndan alınan bilgilere göre, emekli maaşını taşıyanlara maaş miktarına göre 7500 TL ödeme yapılacak. Promosyon ödemeleri 3 iş günü içinde gerçekleşiyor.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI;

1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 4.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 7.250 TL nakit promosyon ödemesi yapacaktır.

Promosyon ödemesinden, 1 Ağustos- 30 Eylül 2022 tarihleri arasında , gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır.

Promosyon ödemesi için SGK’nın belirlemiş olduğu koşullar geçerli olacaktır.

Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE PROMOSYON ÖDEMESİ GERÇEKLEŞİYOR

Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalaması sonrasında, en geç bankamıza ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyecektir.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm* usulü ile ödenen promosyon tutarı iade edilecektir.