Ekonomi

Emeklilere müthiş fırsat TC ile şubeden başvur, 2750 TL anında hesabına yatsın!

2022 yılına girilmesi ile birlikte hem kamu bankaları hem de özel bankalar, emekli müşteri sayılarını arttırabilmek amacı ile yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyorlar. Yeni dönemde artan emekli maaşlarından sonra vatandaşların kendi bankalarından maaş almalarını sağlamak isteyen banka yönetimleri, emekli promosyon ödemesi kampanyalarını duyurmaya başladılar.

Son olarak Türkiye Ekonomi Bankası da yeni dönem emekli promosyon ödemesi kampanyasını duyurarak, emekli vatandaşlara maaşlarına ek 2 bin 750 TL ödeme yapacaklarını duyurdu.

TEB 2022 Emekli Promosyon Ödemesi Kampanyası

Yeni dönem itibari ile emekli maaşını Türkiye Ekonomi Bankası’ndan alan vatandaşlara ödenecek olan promosyon tutarları, bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile şu şekilde duyuruldu:

  • 0- 1.499 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alan vatandaşlara: 2.750 TL

TEB Promosyon Ödemesine Ek Ödeme

Türkiye Ekonomi Bankası’nın bu dönem itibari ile geçerli olacağını duyurduğu promosyon ödemelerinden sonra promosyon ödemesine ek bir ödemenin daha yapılacağını duyurdu. Bankanın promosyon ödemesine ek ödeme ile ilgili yapmış olduğu duyuruya göre emekli vatandaşlar, bankanın bünyesine dahil ettikleri her yakınları için 250 TL ek ödeme alacakları. Böylelikle emekli vatandaşlar, bankanın yaptığı promosyon ödemesine ek olarak 2 bin 500 TL’ye kadar ödeme alacaklar.

TEB Promosyon Ödemesinden Nasıl Yararlanılır?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın promosyon ödemesinden ve promosyon ödemesine yapılacak olan ek ödemelerden yararlanabilmek için bazı şartların sağlanması gerekiyor. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre yeni dönem promosyon ödemesi ve ek ödemelerden yararlanabilmek için emekli maaşı hesaplarının Türkiye Ekonomi Bankası’na taşınması gerekiyor.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yapmış olduğu duyuruya göre emekli maaşlarını ilgili bankaya taşıyan emekli vatandaşların, 3 yıl boyunca emekli maaşını bu bankadan alacaklarını taahhüt etmeleri durumunda, promosyon ödemesi yapılıyor.

Emekli maaşını TEB’ e taşıyarak promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, TEB şubeleri ya da TEB Mobil uygulaması aracılığı ile hesap taşıma işlemlerini başlatabilirler.