Ekonomi

Emeklilere müjde: Maaşa ek en az 1500 TL verilecek!

SGK-SSK ve Bağkur’lu emekliler Ocak 2022 maaş zamlarını beklerken, bankalardan peş peşe kampanya haberleri geliyor.  Emekliliklerini  o bankaya taşıyan ve maaşını oradan alacağını taahhüt eden kişilere ek promosyon sağlanacak. Yapılan bu kampanya ile İNG Bank emeklileri oldukça mutlu edecek. Emeklilerin merak ettiği “Başvuru şartları neler olacak? Ne kadar ek ödeme yapılacak?” gibi sorular yanıt bulacak. İşte tüm detaylar…

Emekli maaşı 1500 TL ve 2.500 TL üstü olanlara çok özel bir duyuru yapıldı. ING Bank, resmi internet sitesi üzerinden emekli vatandaşları ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Buna göre, emekli maaşını ING Bank’a taşıyanlara 1000 TL ve 1750 TL’ye kadar promosyon verileceği belirtildi. Bu kapsamda, 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 1000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Hesaplara para yatacak! T.C. kimlik numaranızı yazmanız yetiyor

Yapılacak ödeme tutarları

1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 1.200 TL,

1.500 TL – 2.500 TL  (2.500 TL hariç) arası ise 1.500 TL,

2.500 TL ve üzeri ise 1.750 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.

Bankaların emekli çelişkisi - FARUK ERDEM

Kampanyadan kimler yararlanabilir?

Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri yararlanabilir.

Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.

Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Emekli promosyon paraları ne zaman verilecek? 2021 Emekli maaşı banka promosyon ödeme tarihleri

Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz.

3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz.

Banka emekli promosyon ücretleri 2021: Hangi banka kaç TL, ne kadar promosyon veriyor? - Ekonomi Haberleri

Promosyon ödemesi nedir?

Promosyon ödemesi alınan maaşlara ilave olarak yansıtılan ek ödeme anlamına gelmektedir. Emeklilerini o bankaya taşıyan ve maaşını oradan alacağını taahhüt eden bir müşteri 3 yıl boyunca bu promosyon ödemesinden yararlanabilir.