EkonomiGündem

Emeklilere Duyuru Yapıldı! Başvuru Yapanlara Ek Koşulsuz 1000 TL 3 Gün İçinde Yatacak

Nakit ihtiyacı olan emeklileri ilgilendiriyor. Kuveyt Türk Bankası’ndan emeklilere promosyon müjdesi. Promosyonlar 3 gün içinde hesaplara yatıyor. Kuveyt Türk resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda; Emekli maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan emeklilere 1000 TL promosyon vereceğini açıkladı. Maaşını Kuveyt Türk’e yeni taşıyan müşterilere ilk maaşını aldıktan sonra mevcut Kuveyt Türk müşterilerine ise istediği zaman promosyon başvurusunda bulunma şansı veriyor.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Emekli vatandaşların, promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Kuveyt Türk aracılığıyla alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterli.

Emekli maaşını Kuveyt Türk Bankası’na yeni taşıyan müşteriler maaşlarını en az 1 defa Kuveyt Türk Bankası’ndan  aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterileri ise beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunmalarını takiben 3 iş günü sonrasında ödeme müşterimizin hesabına gerçekleştirilmektedir.

Birden fazla emekli maaşı alanların promosyon talebinde bulunmaları durumunda maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek promosyon ödemesi yapılacaktır.