Editörün SeçtikleriEkonomiGenelGündem

Emeklilere bayram sonrası müjde verildi! Bayram ikramiyesi alan emeklilere ek 2500 TL ödeme verilecek

Emeklilere bayram ikramiyelerinden sonra bir ödeme müjdesi daha verildi! T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma doğrultusunda emeklilere bayram ikramiyelerinin ardından bir ödeme daha yapılacak. Ödeme tutarı 2500 TL’ye kadar çıkacak. Ayrıca banka ile yapılan anlaşma sonucu emekliler ücretsiz işlemlerin tadını çıkaracak. İşte detaylar…

Bilindiği üzere kamu bankaları ve özel bankalar SGK ile anlaşmalı olarak emekli bireylere promosyon desteğinde bulunuyor. Bankadan bankaya değişen tutarlarda yapılan ödemelerle emeklilerin bütçeleri rahatlıyor. İş Bankası da emeklilere yüksek miktarda promosyon ödemesi yapan bankalardan biri oldu.

EMEKLİLERE ÖZEL PROMOSYON TUTARLARI

Buna göre İş Bankası 3 yıllık peşin olmak üzere:

1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 2.250 TL,

1.500 – 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 2.375 TL,

2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 2.500 TL ödeme yapıyor.

EMEKLİLERE ÜCRETSİZ OLACAK

Banka tarafından yapılan “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 1 Nisan -30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.” duyurusu ile birlikte emeklilere özel diğer ayrıcalıklar da açıklandı.

İşte İş Bankası’nın emeklilere özel diğer fırsatları:

İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesinden emekli maaş hesabınızdan ücretsiz ve sınırsız olarak havale (İş Bankası hesapları arasındaki para transferi) gönderebilirsiniz.
İşCep ve İnternet Şubesi’nden hafta içi mesai saatleri içerisinde emekli maaş hesabınızdan diğer banka hesaplarına yapacağınız para transferini (Türk Lirası) ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.
Diğer banka ATM cihazlarından ayda 2 adet ücretsiz nakit çekim işlemi yapabilirsiniz.
Emekli maaşını İş Bankası aracılığıyla alan müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabilirsiniz.