Ekonomi

Emekli vatandaşlara geri ödemesiz para veriliyor: 31 Aralık’a kadar geçerli!

Emekli vatandaşlara geri ödemesiz para veriliyor. Yapı Kredi Bankası, emekliye özel kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Yapı Kredi, emekli maaşını kendi bankasına taşıyan emeklilere 1.750 TL’ye kadar promosyon verileceğini belirtti. 7 Haziran tarihinde başlayan kampanya 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak. İşte tüm detaylar…

Emekli maaşlarını kendi bankalarına çekmek isteyen bankalar yarışa girdi. Bankaların kampanyaları vatandaşlar tarafından merakla yakından takip ediliyor. Yapı Kredi Bankası, 1.750 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 7 Haziran 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabilirler.

Yapı Kredi Bankası müşterileri Şubelerimiz, Müşteri İletişim Merkezi ve Yapı Kredi Mobil üzerinden SGK maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilirler.

Referans veren müşterilerden kendilerine gönderilecek olan SMS sonrasında REFERANS yazıp 4470’e göndermeleri durumunda kampanya katılım izinleri alınacaktır. Referans veren müşterilerin kampanya katılım izinlerini 5 gün içinde iletmemeleri halinde müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır. Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan başvurularda ise referans veren müşteriye bir onay SMS’i gönderilmeyecek olup referans veren müşteri kampanya katılımını ve referans gösterdiği emekliyi bilgilendirdiğini Yapı Kredi Mobil Emekli Referans Başvuru ekranında en alt kısımda bulunan metni kabul ederek onaylayacaktır. Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan başvurularda sadece referans verilen emekliye onay SMS’i gönderilecektir.

Referans verilen emeklilerin kendilerine gönderilecek olan SMS sonrasında UYGUN yazıp 4470’e göndermeleri durumunda kampanya katılım izinleri alınacaktır. Referans verilen emeklilerin kampanya katılım izinlerini 10 gün içinde iletmemeleri halinde müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.

Kampanya kriterlerine uygun ve iletişim izinleri alınan referans gösterilen emekliler ile maaş taşıma ve promosyon işlemleri için Şubelerimiz veya Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi iletişime geçecektir. Referans gösterilen emekliler dilerlerse Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Şubeleri, Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi veya e-Devlet üzerinden Yapı Kredi Bankası’na maaşlarını taşıyabilir.

Maaşını Yapı Kredi’ye taşıyan emekliler Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Şubeleri ve Müşteri İletişim Merkezi’nden promosyon talep edebilirler.

Bir emekli sadece bir kişi tarafından referans gösterilebilir.

Bir müşteri en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanabilir.

Yapı Kredi Bankası kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında; referans gösterilen emeklinin Yapı Kredi Bankası aracılığıyla alacağı bir aylık net maaşı 1.500 TL’ye kadarsa 1.200 TL, 1.500 TL- 2.500 TL arasındaysa 1.500 TL, 2.500 TL’nin üzerindeyse 1.750 TL nakit promosyon ödenir.

Yapı Kredi Bankası ve iştiraklerinin personelleri kampanyaya katılım sağlayamaz.

Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı almış kişiler kampanya kapsamında referans gösterilemez.

Yapı Kredi Bankası mevcut emekli maaş müşterisi olan veya Yapı Kredi Bankası’na emekli maaşını taşımak için başvurusu bulunan müşteriler kampanya kapsamında referans gösterilemez.

Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı almış kişiler, Yapı Kredi Bankası mevcut emekli maaş müşterisi olan veya Yapı Kredi Bankası’na emekli maaşını taşımak için başvurusu bulunan müşteriler kampanya kapsamında emekli yakınlarını referans gösterebilir.

Referans verilen emeklinin maaşının Yapı Kredi Bankası’na taşınması ve promosyon ödemesinin gerçekleşmesinin ardından referans veren Yapı Kredi Bankası müşterisinin kampanya ödüllendirmesi yapılır.

Referans veren müşterinin kampanya ödüllendirmesi, Yapı Kredi Bankası’ndaki TL Vadesiz mevduat hesabına yapılır. Referans verilen emeklinin promosyon ödemesinin gerçekleşmesinin ardından 60 gün içerisinde uygun hesabı bulunmayan referans veren müşteri için kampanya kapsamında ödüllendirme yapılmaz.

Kampanyaya katılım sağlayan emeklilerin 180 gün içerisinde maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşımış olması gerekmektedir. Emekli maaşının 180 gün içerisinde Yapı Kredi Bankası’na taşınmaması durumunda referans gösteren ve referans gösterilen müşteriler kampanyadan yararlanamaz.