EkonomiGündem

Emekli Promosyon Ödemeleri Başladı! Başvuran Emekli Promosyonunu Alacak

Emekliye promosyon müjdesi verildi. Milyonlarca emekli promosyon sahibi olacak. Emekli vatandaşlar emekli zam oranlarının belli olması ile birlikte bankaların promosyon miktarlarını araştırmaya başladı. Emekli vatandaşlar diledikleri bankaya başvurarak emekli promosyonuna kavuşacak. Bankalar emekli müşterileri için promosyon miktarlarını açıklamaya devam ediyor. O bankalardan biri olan Şekerbank emekli müşterilerine sunduğu promosyon tutarını ve emekli ayrıcalıklarını duyurdu.

Şekerbank müşteri promosyonlarını duyurdu. Emekli maaşını Şekerbank aracılığı ile alan vatandaşlara 3000 TL’ye varan nakit hediye edilecek.

Şekerbank Emekli Promosyon Miktarları

0-1.499 TL aralığında maaş alan müşterilerimize 1.200 TL, 1.500 TL-2.499 TL aralığında maaş alan müşterilerimize 1.950 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaş alan müşterilerimize ise 2.700 TL nakit promosyon ödemesi ödemesi yapılacaktır.
Buna ek olarak kampanya başlangıç tarihi itibari ile Şeker Bonus kredi kartından toplamda 3.500TL tutarında harcama yapılması durumunda 300-TL daha Bonus yüklemesi yapılacaktır.

Kampanyanın Detayları

Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır.

Ödenecek promosyon tutarı için; icra ve nafaka gibi kesintilerden arındırılmış ve üç ayda bir ödenen aylıkları için bir aya tekabül eden net gelir/aylık tutarı dikkate alınacaktır. Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

Şekerbank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.