EkonomiGündem

Emekli maaşını Ziraat Bankası ATM’sinden çekecekler dikkat: Duyuru yapıldı!

Ziraat Bankası emekliler için açıkladı. Emekliler tarafından bankaların promosyon kampanyaları yakından takip ediliyor. Özellikle nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için bu promosyon kampanyaları fırsat haline geliyor. Ziraat Bankası’ndan da emekli promosyon kampanyası duyurusu yapıldı.

Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan emeklilere nakit promosyon verilecek. Promosyon miktarı alınan emekli maaşına göre değişkenlik gösteriyor. Banka tarafından yapılan duyuruda promosyon miktarları bildirildi. Buna göre, 10 bin TL ve üstü emekli maaşı alan emeklilere 5 bin TL ödenecek.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere Banka tarafından;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, yeni dönem promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.