EkonomiGündem

Emekli maaşını İş Bankası’ndan alanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Emekli maaşını İş Bankası aracılığıyla alanlar için kampanya başlatıldı. İş Bankası, resmi sitesi üzerinden kampanyasının detayları tek tek açıkladı. Kampanya acil nakit ihtiyacı olan emekliler için fırsat oldu. Buna göre, kampanyaya katılanlar 500 TL kazanacak. İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını İş Bankası’ndan alıp da emekli bir yakınına referans olanlara 500 TL verilecek. Kampanya 30 Haziran tarihinde sona erecek.

İş Bankası’ndan kampanya açıklaması geldi. ​1 Nisan – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Maximum Mobil’den kampanyaya katılarak kişiye özel Referans Kodunu alan ve bu kodu paylaşarak SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emeklisi yakınlarına referans olan emekli maaş müşterilerine emekli maaşını İş Bankası’na taşıyıp 3 yıl için taahhüt veren her bir emekli yakını için 250 TL olmak üzere toplamda en fazla (2 yakını için) 500 TL Pazarama MaxiPuan’ı kazanılabilecektir.

Kampanya koşulları:

•Kampanya başlangıç tarihi itibariyle emekli maaşını İş Bankası’ndan almakta olan müşteriler kampanyadan yararlanabilmektedir.

•Kampanyadan yararlanacak emekli maaş müşterilerinin Maximum Mobil’den kampanyaya katılıp aldığı Referans Kodunu SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi emekli yakınları ile paylaşması gerekmektedir. Kodu alan emekli yakınların SGK emekli maaşlarını 3 yıl süre ile İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt ederek taşıması ve ardından REFERANS yazıp bir boşluk bırakarak bu Referans Kodunu da ekleyip 4402’ye SMS atmaları yeterlidir.

•Her müşterinin tek Referans Kodu vardır ve referans kodları kişiye özeldir.

•Bir müşteri en fazla 2 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. İş Bankası müşterisi emekliler referans oldukları kişilerden, SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 500 TL Pazarama MaxiPuan ödülü kazanabilir. Referans olunacak emekli yakının maaşını kampanya başlangıç tarihi itibariyle İş Bankası’ndan almıyor olması gerekmektedir. Kampanya başlangıç tarihi itibariyle emekli maaşını İş Bankası’ndan alan ve kampanya süresinde emekli maaşını başka bankaya taşıyıp tekrar İş Bankası’na taşımak isteyen müşteriler kampanyadan yararlanamaz. Birden fazla emekli maaşı olan ve kampanya başlangıç tarihi itibariyle herhangi bir emekli maaşını İş Bankası’ndan alan müşteriler de diğer emekli maaşlarını taşımak üzere referans kullanarak kampanyaya dahil olamaz.

• Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve Referans Kodu ile 4402’ye SMS atarak kampanyaya başarılı katılım sağlayan her bir emekli yakını için 250 TL olmak üzere en fazla iki emekli yakını için toplam 500 TL Pazarama MaxiPuanı kazanılabilir. (Örnek: Referans Kodu “12A4C” ise büyük harflerle REFERANS yazıp bir boşluk bırakılarak referans kodu 4402’ye SMS gönderilmelidir “REFERANS 12A4C” .)

•Kampanya kapsamında SMS ile başvuru İş Bankası’na kayıtlı cep telefonu ile yapılmalıdır. SMS atılan cep telefonu ile İş Bankası’nda kayıtlı cep telefonunun farklı olması durumunda kampanyadan yararlanılamaz.

•Pazarama MaxiPuan’ları, referans verilen emeklinin İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesini takip eden ay içerisinde Referans Kodu sahibinin açık ve kullanılabilir durumda olan bir kartına (kredi kartı ve / ve ya Bankamatik Kartına) yüklenecektir. Pazarama MaxiPuan yüklemesi sırasında İş Bankası’ndan açık ve kullanılabilir durumda kartı olmayan müşterilere puan yüklemesi yapılamayacaktır.

• Pazarama MaxiPuan; Maximum Mobil’de yer alan Pazarama dijital platformundan yapılan satın alma işlemlerinde kullanılabilecek özel puan türüdür ve kampanyadan kazanılan Pazarama MaxiPuanlar yalnızca Pazarama içerisinde yer alan Online Alışveriş, Market Siparişi, Yemek Sepeti, Dijital Kod Market, Araçta Öde menülerinden gerçekleştirilecek işlemlerde kullanılabilir.

•Pazarama MaxiPuan’larının son kullanma tarihi puan yükleme tarihini takip eden 3. ayın sonudur.

•Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) izninin bulunması koşulu aranmaktadır.