EkonomiGündem

Emekli maaşından ayrı ek olarak para yatacak: Duyuru yapıldı!

Emeklilerle ilgili açıklama yapıldı. Bankalar emeklileri kendi bankasına çekebilmek için kampanyalar düzenliyor. Bunlardan biri de emekli promosyon kampanyası. Emekli vatandaşlar tarafından bankaların nakit promosyon kampanyasına ilgi gösteriliyor. Şekerbank, emekliye 3000 TL’ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. Buna göre, maaşını Şekerbank’a taşıyanlar bir defaya mahsus 3000 TL ödeme alacak.

Şekerbank tarafından nakit promosyon kampanyası duyuruldu. Banka, maaşını kendi bankasına taşıyan emekliye 3000 TL’ye kadar ödeme yapacak. Ödemeler, maaş miktarına göre değişiyor. Bu kapsamda, 2.500 TL ve üstü maaş alan müşterilere 2.700 TL promosyon kazanma fırsatı sunuldu. Öte yandan Şeker Bonus kredi kartından 3.500 TL harcama yapmaları halinde de 300 TL tutarında Bonus kazanabiliyor.

MAAŞ MİKTARINA GÖRE PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILACAK

Maaş aralıklarına göre, 0-1.499 TL aralığında maaş alan müşterilere 1.200 TL, 1.500 TL-2.499 TL aralığında maaş alan müşterilere 1.950 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaş alan müşterilere ise 2.700 TL promosyon kazanma imkânı sunuldu.

Şekerbank, emekli maaşını bankaya ilk kez taşıyan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını Tamamlayan Hesap ile %0 faizle masrafsız olarak karşılıyor. Maaş aralıklarına göre 2.700 TL’ye varan promosyon imkanından yaralanabilen Şekerbank emekli maaş müşterileri, Şeker Bonus kredi kartından 3.500 TL harcama yapmaları halinde de 300 TL tutarında Bonus kazanabiliyor.

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, “Emekli müşterilerimizi tüm işlemlerde öncelikli hizmet veriyoruz. Ayrıca müşterilerimiz internet ve mobil şube aracılığıyla yapacakları tüm havale ve EFT işlemlerini de ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorlar. 444 0 344 numaralı Emekli Destek Hattı’mıza tüm bankacılık işlemleri için 7 gün 24 saat ulaşan emekli müşterilerimizin, sağlık sorunları bulunması ve geçerli sağlık raporunu göstermeleri halinde de maaşlarını adreslerine teslim ediyoruz” dedi.