EkonomiGündem

Emekli maaşına ek ödeme yapılacak: Hemen başvuran 3500 TL alacak!

Emekli maaşına ek ödeme yapılacak. Emekliler için kampanya duyurusu yapıldı. Acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaş için bir fırsat sunuldu. Akbank, emekli promosyon kampanyası açıklaması yaptı. Banka, emekli maaşını Akbank’a taşıyanlara para verecek. Kampanya kapsamında, maaşını taşıyan 3500 TL’ye kadar nakit promosyon alacak.

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını Akbank’a taşırsa 3500 TL para kazanacak. 3 yıl boyunca Akbank’tan emekli maaşı almaya söz verenlere 3500 TL verilecek. Kampanya 30 Haziran’a kadar devam edecek.

MAAŞ GÜNÜNDEN ÖNCE PARALAR ÇEKİLEBİLECEK

Akbank, SGK emekli maaşını Akbank’tan alan müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekme imkanı sunuyor.

Kampanya Koşulları:

SGK emekli maaşını Bankamızdan alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı tüm müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir.

SGK emeklilerimiz, maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabilecek, maaş günü sonrasında Bankamızca geçerli güncel faiz oranları uygulanacaktır.

Çekilebilecek tutar artı para kredisi limiti ile sınırlı olup bu limit Banka tarafından belirlenmektedir.

Maaş gününden önceki 2 gün içinde emekli maaşını Bankamıza taşıyan, maaş hesabına artı para kredisi limiti tanımlanan müşteriler ile ilk kez maaş ödemesi alacak emekliler kampanyadan bir sonraki aydan itibaren yararlanabilir.

Aynı hesaba birden fazla maaş yatması durumunda kampanya ilgili ay içinde hesaba yatan ilk maaş ödemesi için geçerli olur.

İkramiye ve diğer ödemeler ile taksitli artı para kullanımı kapsam dışındadır.

Akbank T.A.Ş. dilediği zaman kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.