EkonomiGündem

Emekli maaşı alanlara resmen duyuruldu: Bu fırsat kaçmaz, hesaplara maaşa ek 7500 TL yatacak!

Milyonlarca emekliye açıklama yapıldı. Emekli promosyon kampanyalarına zam geldi. Bankalar tek tek duyurdu. Yapı Kredi Bankası, emekli promosyon kampanyası kapsamında 7500 TL verecek. Emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyan herkes 7500 TL maaşa ek bir defaya mahsus ödeme alabilecek. Bu kampanya özellikle nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için büyük bir fırsat oldu. Ayrıca promosyondan ayrı olarak emekli yakınına da referans olanlara 250 TL verilecek.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI;

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan müşterilere 7500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 4 Nisan – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabilirler.

Bir müşteri en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanabilir.

Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı almış kişiler kampanya kapsamında referans gösterilemez.

Yapı Kredi Bankası mevcut emekli maaş müşterisi olan veya Yapı Kredi Bankası’na emekli maaşını taşımak için başvurusu bulunan müşteriler kampanya kapsamında referans gösterilemez.

Tüm Yapı Kredi Bankası müşterileri, Emekli Referans Kampanyası kapsamında emekli yakınlarına referans olabilir.

Referans veren müşteri günde en fazla 5 kod oluşturabilir, referans veren müşterinin aktif ve/veya kullanılabilir durumda toplam 10 kodu olması durumunda yeni kod oluşturulmasına izin verilmez.

Emekli müşterilerin kendilerine iletilen kodu 10 gün içerisinde kullanması gerekmektedir, 10 gün içinde kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir.

Referans verilen emeklinin maaşının Yapı Kredi Bankası’na taşınması ve promosyon ödemesinin gerçekleşmesinin ardından referans veren Yapı Kredi Bankası müşterisinin kampanya ödüllendirmesi yapılır.