EkonomiGündem

Emekli maaşı alanlar dikkat: Hesaplara geri ödemesiz para yatacak!

Emeklilerin faydalandığı nakit promosyon kampanyasıyla ilgili duyuru yapıldı. Bankalar emekli kendi bankasına çekmek için yarışa girdi. Garanti Bankası tarafından emekli promosyon kampanyasıyla ilgili açıklama yapıldı. Emekli maaşını Garanti Bankası’na taşıyanlara bir defaya mahsus promosyon ödemesi yapılacak. Bu kapsamda, hesaplara geri ödemesiz 2500 TL’ye kadar para geçmiş olacak. Ayrıca ilk kez Bonuslu olacaklara 100 TL, 3 yeni otomatik fatura talimatına 150 TL, toplam 250 TL bonus kazanma fırsatı sunuldu.

BANKANIN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE;

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir.(Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir. Uygulama 01/04/2021 itibariyle başlamış olup öncesinde gerçekleştirilen havale/eft işlemlerini kapsamamaktadır.)

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

1 Mart – 31 Mart 2022 tarihleri arasında emekli maaşını bankamıza taşıyan müşterilerimiz, ilk defa Bonus kart başvurusu yapmaları ve başvurularının onaylanması durumunda, ilgili kartlarıyla 20 Nisan’a kadar tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri ilk harcamaya 100 TL bonus kazanacaktır. Buna ek olarak, 20 Nisan’a kadar 3 yeni otomatik fatura talimatı getirmeleri durumunda 150 TL bonus kazanacaktır.