Ekonomi

Emekli Maaşı Alan Herkese Güzel Haber! Hesaplarına Geri Ödemesiz Para Yatacak!

Emekli maaşı alan yüzlerce vatandaş için önemli bir duyuru yapıldı. Emekli maaşını Ziraat bankasına yatıran emeklilerin hesaplarına geri ödemesiz para yatırılacak. Emekli maaşlarını Ziraat bankası bünyesine taşıyanların alabileceği geri ödemesiz para için Ziraat Bankası, detaylarını açıkladı. İşte Ziraat Bankası’nın emekli müşterilerine vereceği geri ödemesiz promosyonun detayları…

Promosyon Detayları

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize Bankamızca;

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,

1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,

2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; Şubelerimiz, İnternet Şubemiz, Ziraat Mobil, ATM’lerimiz, SMS Müşteri İletişim Merkezimiz aracılığı ile yapabilirsiniz.

4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarası”nı yazarak SMS gönderen müşterilerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından aranarak onayları alınmaktadır.

Detaylı bilgi için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz ile görüşebilirsiniz.​​​​​​​​​