EkonomiGündem

Emekli Maaşı 2500 TL Olanlar İçin Duyuru Yapıldı: Promosyon Tutarı Artıyor

Promosyon almak isteyen vatandaşlar için Akbank duyurdu. Emekli maaşını Akbank aracılığı ile çekme sözü veren emekli vatandaşlara geri ödemesiz promosyon verecek. İlk defa emekli promosyonu alacak vatandaşlar 3 yıllık taahhüt ile birlikte emekli maaşına ek 1000 TL’ye varan promosyonu Akbank’tan alacak.

3 yıllık taahhüt süresini dolduran emekli vatandaşlar ikinci promosyonunu almaya hak kazanacak. Akbank tarafından yapılan açıklamada: Şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil, internet ya da müşteri iletişim merkezi aracılığı ile başvuran emeklilere SGK Promosyon tutarı ve Ek Promosyon tutarı verilecek.  Son gün 31 Aralık.

Akbank Promosyon Tutarlarını Açıkladı

1499 TL maaş alan müşterilere SGK promosyon tutarı 500 TL Ek promosyon tutarı 1250 TL  Toplamda 1750 TL verilecek.

1500 TL maaş alan müşterilere SGK promosyon tutarı 625 TL Ek promosyon tutarı 1475 TL  Toplamda 2100 TL verilecek.

2500 TL maaş alan müşterilere SGK promosyon tutarı 750 TL Ek promosyon tutarı 1750 TL  Toplamda 2500 TL verilecek.

Kampanya Koşulları

SGK emekli maaşını Bankamızdan alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı tüm müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir.

SGK emeklilerimiz, maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabilecek, maaş günü sonrasında Bankamızca geçerli güncel faiz oranları uygulanacaktır.

Çekilebilecek tutar artı para kredisi limiti ile sınırlı olup bu limit Banka tarafından belirlenmektedir.

Maaş gününden önceki 2 gün içinde emekli maaşını Bankamıza taşıyan, maaş hesabına artı para kredisi limiti tanımlanan müşteriler ile ilk kez maaş ödemesi alacak emekliler kampanyadan bir sonraki aydan itibaren yararlanabilir.

Aynı hesaba birden fazla maaş yatması durumunda kampanya ilgili ay içinde hesaba yatan ilk maaş ödemesi için geçerli olur.