GündemMuğla Haberleri

Elvan Göçer 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için AK Parti Muğla İl Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı!

Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer Türkiye Büyük Millet Meclisi 28.Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için AK Parti Muğla İl Başkanlığında resmi başvurusunu yaptığını duyurarak önemli açıklamalarda bulundu.

Saha çalışmaları ile dikkat çeken bir isim olan Elvan Göçer  “Oyunun içinde oyun kuranların değil, ülkenin geleceği için baş koyanların dönemidir bu dönem!” açıklamalarında bulundu. Elvan Göçer, “Muğla’dan bu kutlu davaya hizmet etmek için adayım” ifadelerini kullandı.

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINA RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Türkiye Büyük Millet Meclisi 28.Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için başvurular devam ediyor. 25 ve 26. Dönem AĶ Parti Muğla Milletvekili 3.sıra adayı olarak yaptığı saha çalışmaları ile oldukça dikkat çeken,  Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Elvan Göçer yaptığı açıklamada şunları söyledi:“ Türkiye Büyük Millet Meclisinin 28. Dönemine hazırlandığımız şu günler, aynı zamanda Türkiye Yüzyılı’nın başladığı ve ne yazıktır ki ülkemiz için ‘Asrın Felaketi’ ile bizi karşılayan bir dönüm oldu. Bugün ülkemizin geldiği durumda görüyoruz ki 28. Dönem, 11 şehrin yeniden inşa edileceği, ekonominin yeniden üretimle buluşacağı, yaraların sarılması için ‘durmak yok yola devam’ ilkesinin her harfinin sonuna kadar hak edilmesi gereken bir dönem olacaktır. O nedenle bugün, milletvekili aday adaylığını açıklayacak olan bizler ateşten gömleklere talip olduğumuzun bilinci ile hareket etmeliyiz.

Bakın 28. Dönemin vaat ettikleri arasında kaleyi yeniden onarmaya çalışırken dış mihraklarla da sürekli barış için savaşmak var. Şimdiye kadar öyle ya da böyle yanlış alınmış kararlarla yüzleşmek, hatayı kazanca döndürmek için var gücümüzle yorulmadan yılmadan yola devam etmek var.Oyunun içinde oyun kuranların değil, ülkenin geleceği için baş koyanların dönemidir bu dönem!Yolumuz Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynıdır. Kendisinin ifade ettiği gibi bu inançla; Cumhur İttifakı’nın her bir mensubundan, AK Parti’deki tüm dava arkadaşlarımdan, bizimle yol yürüyen Muğlalı tüm hemşerilerimden 14 Mayıs’a kadar gece gündüz bizimle beraber çalışmalarını bekliyorum. Ülkemize 20 yılda kazandırdığımız ortak akılla eser ve hizmetleri, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasının dinamosu haline dönüştüreceğimiz yeni bir döneme girerken; herhangi bir kazaya asla meydan veremeyiz. Kendimize karşı, çocuklarımıza ve gençlerimize karşı; Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında hayallerine kavuşmayı bekleyen herkese karşı borçluyuz. Bu borcu da ancak 14 Mayıs seçiminden zaferle çıkarak ödeyebiliriz.Ben de bu bilinç ve duygularla vatanıma ve milletime borcumu ödemek adına, Muğla’dan bu kutlu davaya hizmet etmek için, senelerdir içinde yer almaktan onur duyduğum  partim olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olduğumu siz değerli meslektaşlarım, kıymetli basın mensupları aracılığıyla kamuoyumuzla paylaşıyorum.” ifadelerine yer verdi.