GündemMagazin

Elçin Sangu ekranlara dönüyor!

Güzel oyuncu Elçin Sangu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli dizisiyle kariyerine adım atmış oldu. Kiralık Aşk ile de adını hafızalara kazıdı. Ancak sonrasında olan projelerde şanssızlıklar üst üste geldi ve güzel oyuncunun yüzü bir türlü gülmedi. Şimdilerde Elçin Sangu sevenlerini sevindirecek bir dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Elçin Sangu'nun Hangi Partiye Oy Verdiği Ortaya Çıktı - Haberler Magazin

Elçin Sangu başarı yakaladıktan sonra dizi, film ve dijital platformda da yerini aldı. Ancak talihsizlikler üst üste geldi ve reytingler beklentilerin altında kaldı. Bu projeler uzun ömürlü olamadı. Birlikte hatırlayalım; “Yaşayamanlar” adlı dijital platform için çekilen dizi vampirleri konu alıyordu. Fakat dizi fazlasıyla eleştiri aldı. Ardından “Çarpışma” ve “İyi Günde Kötü Günde” geldi ne yazık ki bu yapımlar da reyting kurbanı oldu. 9 Kere Leyla isimli sinema filmi ise ilk olarak pandemi nedeniyle beyaz perdeye aktarılamadı. Sonrasında Netflix üzerinden izleyiciyle buluştu ancak çok fazla eleştiri aldı.

Yeni dizi geliyor

Yaşamayanlar: Elçin Sangu ve Kerem Bürsin - FilmLoverss Özel Röportaj #1 - YouTube

Elçin Sangu’yu sevenler ve yeniden ekranlarda görmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy ile güzel oyuncu bir araya geldi. Elçin Sangu yeni bir projenin ufukta olduğunu saklamadı. Elçin Sangu’ya dizilerin erken finali ve reyting sorunu hatırlatılınca güzel oyuncu,  reytinglerle çok ilgilenmediğini, daha çok özgürlük boyutu ile ilgilendiğini söyledi.

Özgürlük en önemlisi

Fatih Aksoy ile çalışacağı için mutluluğunu dile getiren Sangu, “Özgürlük tarafından düşünürsek, internet platformları daha özgür olduğu için daha cazip gibi geliyor ama Fatih bey de bu konularda özgürlükçü, o yüzden olabilir” ifadesini kullandı. Henüz projeyle ilgili net bir şey söyleyemeyeceğini belirten Elçin Sangu televizyon dizisi olacağını ise açıkladı.

“6 yıldır uğraşıyorum daha da uğraşacağım”

Eski menajeri Başay Okay'dan Elçin Sangu'ya dava - Haberler Magazin

Elçin Sangu eski menajeri Başay Okay ile senelerdir dava sürecinde. Başay Okay’ın iddiasına göre, Elçin Sangu yapılan sanatçı-ajans sözleşmesini tek taraflı reddetmiş ve ah de vefa ilkesine uygun davranmamıştı. Bunun üstüne Okay 100 bin dolarlık cezai şart parası istemişti. Konunun tekrar hatırlatılması üzerine Sangu, altı yıldır bu konuyla uğraştığını ve kendinden emin olup bu işin peşini bırakmayacağını belirtti. Güzel oyuncu, “Mesleğini yapamadığını ve tezgahtar olduğunu söylüyormuş o zaman sorarım tek oyuncusu ben miydim? Yaşananlara birebir şahit çok güçlü tanıklarım var sürecin peşindeyim.” dedi.