Politika

Ekrem İmamoğlu İstanbul seçim kampanyasını başlatacağı tarihi açıkladı! İmamoğlu'nun kampanyasında neler olacak?

Ekrem İmamoğlu ve CHP’nin seçim kampanyasının başlatılacağı tarih belli oldu. İmamoğlu’nun seçim kampanyasının içeriğinde neler olacak? Mazbatası elinden alınan CHP’nin İstanbu

l Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 22 Mayıs’ta düzenleyeceği toplantı ile seçim kampanyasını başlatacak. İmamoğlu’nun projelerinin anlatılacağı toplantıya CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra partinin büyükşehir ve il belediye başkanlarının da katılması bekleniyor.

Çarşamba günü düzenleyeceği toplantıda açıklayacak

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, çarşamba günü düzenleyeceği toplantı ile seçim kampanyasını başlatacak.

‘Ekrem İmamoğlu CHP’nin değil 16 milyon İstanbullunun adayı’ söylemiyle yola çıkması beklenen CHP’de kampanyanın çarşamba günü başlatılması planlanıyor.

İmamoğlu’nun projelerinin anlatılacağı toplantıya Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra partinin büyükşehir ve il belediye başkanlarının katılması ve toplantıda İYİ Parti yetkililerinin de bulunması bekleniyor.

‘Her şey çok güzel olacak’ sloganı dışında slogan arayışına girildi

Kampanyada ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganının yanı sıra farklı sloganlar da kullanılacak.

Kampanya, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun öncülüğünde yürütülecek. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da bu dönemde sık sık İstanbul’a giderek sivil toplum kuruluşlarıyla ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelecek.

Bir yanıt yazın