Magazin

Ekranlardan 4 Yıldır Uzak Kalan Oyuncu Bir Döndü Tam Döndü! Deniz Çakır ile Berk Cankat’ın Romantik Sahneleri Sosyal Medyada Gündem Oldu!

GAİN ekranlarında seyirci ile buluşan Aslında Özgürsün isimli dizi ile dört yıllık araya son Berk Cankat hayranları ile tekrar buluştu. Yakışıklı oyuncunun canlandırdığı karakter ile Deniz Çakır’ın hayat verdiği Berna romantik sahnelere imza attı. İki oyuncunun uyumlu performansı sosyal medyada gündem oldu.

İkilinin Uyumlu Performansı Sevenlerinden Tam Not Aldı

Gizemli ve romantik bir karakteri canlandıran Berk Cankat, Aslında Özgürsün dizisine damgasını vurdu. 2018 yılında ekranlarda olan Bir Deli Rüzgar dizinin başrolünü üstlendikten sonra başka bir projede yer almayan yakışıklı oyuncu, uzun bir aradan sonra hayranlarının karşısına GAİN ekranlarında çıktı. Berk Cankat’a Deniz Çakır’ın eşlik ettiği dizide iki oyuncunun son derece uyumlu performansı dikkatlerden kaçmadı.

Aslında Özgürsün isimli dizi ile ekranlara geri dönen Berk Cankat, Berna karakterinden ismini bile gizleyen son derece gizemli bir tip olarak karşımıza çıktı. Kolayca etkisi altında kaldığı bu adamın alında kim olduğunu, Berna ile birlikte izleyiciler de ilerleyen bölümlerde öğrenebilecek.

Duygu Asena’nın Sevilen Romanından Uyarlandı

Duygu Asena’nın sevilen romanından uyarlanan ve aynı adı taşıyan Aslında Özgürsün dizisi, kırklı yaşlarda Berna ile Belgin isminde iki çocukluk arkadaşının kendilerini bulma çabasını konu alıyor. Sürükleyici dizinin yönetmen koltuğunda Ali Kemal Güven otururken, senaryosu ise yine Ali Kemal Güven tarafından kaleme alınıyor. Berna ile Belgin karakterlerine hayat veren başrol oyuncuları ise Deniz Çakır ile Bade İşçil oldu.

Dizinin sürükleyici ve gizemli konusu kadar zengin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Dizide Burak Yamantürk, Alican Yücesoy, Ceren Taşçı, Saygın Soysal, Ecrin Bolkar, Adnan Biricik, Aslı İçözü, Perihan Savaş ve Janset gibi pek çok ünlü isim yer alıyor.