Gündem

Ekran önü rekabeti, dostluğu da etkiledi! Esra Erol, Müge Anlı’nın düğün davetini geri çevirdi!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programı yürüten Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu evlilik açıklaması ile birlikte magazin gündemine bomba gibi düştü. Önceki evliliğinden bir kızı olan ve uzun yıllardır yalnızca iş hayatında sergilediği başarılı davranışları ile gündemde kalan Müge Anlı’nın evlenme kararı vermesi, ünlü habercinin sevenleri tarafından heyecan ile karşılandı.

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında evleneceğini açıklayan Müge Anlı, hafta sonu nikah masasına oturdu. Yakın dostlarının ve ikilinin ailelerinin katılımları ile gerçekleşen sade düğün töreni oldukça konuşulurken, Müge Anlı’nın aynı kanalda rekabet içerisinde olduğu ve zaman zaman imalı lafları ile de hedef aldığı Esra Erol’un törene katılmaması dikkat çekti.

Evleneceğini Canlı Yayında Duyurmuştu!

Geçtiğimiz hafta canlı olarak yayınlanan programında evleneceğinin müjdesini veren Müge Anlı, heyecanını şu sözleri ile ifade etmişti: “Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım için haberi ilk ağızdan vermek istediğim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor neticede, çok da abartmaya gerek yok ancak mutlu olacağınızı biliyordum. Bu yüzden de dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım, Şinasi Yüzbaşıoğlu.”

Nikah Hafta Sonu Kıyıldı!

Geçtiğimiz hafta vermiş olduğu evlilik müjdesinin ardından hafta sonu nikah masasına oturan Müge Anlı, magazin gündeminde oldukça merak uyandırdı. Zuhal Topal ve Zahide Yetiş gibi yakın dostlarının katılım sağlamış olduğu nikah töreni, bazı dedikoduları da beraberinde getirdi. Ortaya atılan iddiaların baş kahramanı ise Esra Erol oldu.

Esra Erol’dan Önce Red Sonra Tebrik!

Bir süredir araları bozuk olduğu bilinen Müge Anlı ve Esra Erol, yeni bir iddia ile gündeme geldi. İddialara göre Müge Anlı’nın Esra Erol’u nikahına davet ettiği ancak Erol’un daveti geri çevirdiği öğrenildi. Bir başka iddiaya göre ise  Erol’un Anlı’ya “mutluluklar” temalı bir mesaj ilettiği yönünde oldu.