Gündem

EGO: Bugün toplu taşıma araçlarına bineceklere duyuruldu, vatandaşlar için derhal…

EGO Genel Müdürlüğü, Ankara’da toplu taşıma araçları kullanan vatandaşlar için duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada 18 Ekim 2022 Salı günü itibarıyla yani bugünden itibaren Şehir Merkezi ve Çevre ilçe Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTA) çalışmayacağı güzergahlar belirtildi. Bu kapsamda vatandaşların mağdur olmamaları için ilave servis verileceği bildirildi.

EGO Genel Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna duyuruda bulundu. Söz konusu açıklamada özel toplu taşıma araçlarının belirtilen güzergahlarda çalışmayacağı bu nedenle servis verileceği bildirildi.


Yapılan açıklamalarda şu ifadeler yer aldı:

18 Ekim 2022 Salı günü itibarıyla Şehir Merkezi ve Çevre ilçe Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTA) çalışmayacak olduğu, ek tabloda belirtilmekte olan 29 adet güzergahta, 577 adet servisle Kuruluşumuz EGO Genel Müdürlüğü araçlarıyla hizmet verilmeye devam edilecektir.
Toplu taşıma hizmetlerimizde Kuruluşumuz saha denetim sorumluları, Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezlerince anlık olarak yapılacak gözetimlerde yolcu yoğunluğuna göre, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için derhal ilave otobüs ve tren servisleri verilecektir.
Araçlarımızın hareket saatleri ve güzergâh bilgileri EGO CEP’TE ve EGO Şehir İçi Ulaşım Web Bilgi Sisteminden takip edilebilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.