Muğla Haberleri

Ege’de güneşi gören sahile koştu!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar sahile koştu. Bazı vatandaşların ise denize girdiği görüldü.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığı 21 dereceyi gösterirken, vatandaşlar sahile akın etti. Güneşin tadını çıkarmak isteyen Marmarisliler soluğu yürüyüş yolu ve plajlarda aldı.

Marmarislilerin bazıları denize girerken, bazıları da güneşli havanın keyfini sahilde gezerek çıkardı. Marmaris İlçe merkezinde hava sıcaklığının yükselmesiyle güneş de kendini göstermeye başladı. Caddelerdeki termometreler 21 dereceyi gösterirken, deniz suyu ise 13 derece olarak ölçüldü.

GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDILAR

Güneşli havayı gören yerleşik yaşayan yabancılar ve Marmarisliler, soluğu sahil yürüyüş yolu ve plajlarda aldı. Kimileri sahil yolunda yazlık kıyafetlerle yürüyüş yaparken, bazıları bisiklet sürdü. Atatürk Caddesi’ndeki Halk Plajı ve Siteler Mahallesi’ndeki plajlarda denize girenlerin olduğu da görüldü.

‘MARMARİS 4 MEVSİM CENNET GİBİ’

Güneşli havanın keyfini çıkaran Hakan Arslan, “Marmaris, bir günde dört mevsim yaşanan cennet şehirlerimizden biri. Çok güzel bir hava var, bunu keyfini yaşıyorum” dedi. Restoran işletmecisi Ahmet Dönmez ise, “Eşim ve 3 çocuğumla beraber plajda güneşli havanın tadını çıkartıyoruz. Marmaris cennet gibi bir yer. Bol bol fotoğraf çekip sosyal medya da paylaşıyorum” diye konuştu.