İzmir Haberleri

Ege kıyılarından esprili 23 Haziran mesajları: Sahiller kapalı olacak

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesinin yankıları sürüyor. YSK kararıyla ilgili birçok cepheden açıklama gelirken 23 Haziran olarak belirlenen yeni seçim tarihi için önlemler alınmaya başlandı. Yaz mevsimi ve hava sıcaklıklarını göz önünde bulunduran sahildeki belediyeler “gelmeyin” uyarısında bulundu. Birçok turizm ve havayolu şirketi 23 Haziran olarak alınan bilet ve rezervasyonlara değiştirme imkanı tanıdı. 

Datça Belediyesi, resmi twitter hesabından yapılan açıklamada 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan büyükşehir belediye başkanlığı seçimleri için plajlarını kapatma kararı aldığını duyurdu.

Belediyenin paylaşımında, “İstanbullular geleceğinizi lütfen sandığa taşıyın” ifadeleri kullanıldı. Muğla’nın Datça ilçesi 23 Haziran’da çok konuşulacak bir karara imza attı.

İşte Datça Belediyesi’nin o paylaşımı

Aynı anda beklenen kar ve kum fırtınası nedeniyle 23 Haziran’da bütün plajlarımız kapalı! Ama 24 Haziran’da herkesi bekleriz.

Sevgili İstanbullular gelecek için tercihinizi lütfen sandığa taşıyın. Bizler Datça tatilinizden en güzel anılarla dönmeniz için sizi bekliyor olacağız.

Çeşme Belediye Başkanı: “23 Haziran’da ilçeye dahi gelmeyin”

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran İstanbul’da seçmin yapılacağı 23 Haziran’da denize girmenin hatta ilçeye gelmenin yasaklandığını duyurdu.

Seferihisar’da da plajlar kapalı

Seferhisar Beledyesi de 23 Haziran günü plajlarının kapalı olduğunu belirtti. 

Bodrum Belediyesi ise bir manzara fotoğrafı paylaşarak “Bahar yerini yaza bırakıyor” ifadelerini ve #HerşeyÇokGüzelOlacak etiketini kullandı. 

Bir yanıt yazın