Ege Haberleri

Ege Haber Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Küçükkahveci oldu!

Yıllardır başarılı yayıncılık kariyeri ile adından sıkça bahsedilen Cumhur Küçükkahveci, Ege Haber ailesine katıldı. Tecrübeli isim, “Genel Yayın Yönetmeni olarak büyük bir sorumluluğun altına girdik. Yeni bir bakış açısı ve müthiş bir kadro ile Ege Haber’de yeni bir dönemin başlayacağını duyurmak istiyorum, şimdiye kadar yapılan büyük işler var. Bu ailenin içinde olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Yeni yayın dönemi Ege Haber için 29 Ekim’de başlıyor

Yenilenen haberci kadrosu, birbirinden değerli yazılarıyla, alanında ünlü yazar kadrosu, farklı haber dosyaları, haber kategorileri, özel röportajlar ile şimdiye kadar kimsenin cesaret edemediği, konuşmaktan kaçındığı birçok konuyu ele alacağını belirten Küçükkahveci, “Farkımızı kısa zaman içinde tüm okuyucularımız görecekler. Haberlerimizin sunumunu tamamen özgün ve farklı bir bakış açısı ile okuyucularımızla buluşturacağız” dedi.

Ege Haber’in Ege Bölgesinde, haber kategorisinde “1 numaralı” haber sitesi, ulusal ölçekte ilk 10 haber sitesi içinde olduğunu belirten yeni Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Küçükkahveci, “Türkiye’nin en iyi, en çok okunan haber sitesi” olmak için büyük bir azimle çalışacaklarını belirtti.

Ege Haber danışma kurulları oluşturduğunu ifade eden Küçükkahveci, “üç farklı danışma kurulu ile yayınlarımızı hazırlayacağız. Her danışma kurulumuzda benim başkanlığımda 4 üye bulunuyor. Her üyenin oyları ile, basın meslek ilkelerine uygun haber konuları seçilecek ve yayına hazırlanacak. Aylık olağan toplantılarda yayın kurulumuzun değerli üyeleri ile uzun saatler süren toplantılar yapmayı planlıyoruz. Gündemimizi oluşturan onlarca dosya, yüzlerce konuyu tartışıp, doğruları okuyucularımızla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Sözlerine “dijital reklamcılığın son durumunu” değerlendirerek devam eden Küçükkahveci, “2020 yılından itibaren, dijital reklam yatırımlarının en parlak yılları olacak, geleneksel medya özellikle yazılı basın neredeyse yok oldu. Geriye televizyon reklamları kaldı ki, onlarında bütçelerinde ciddi bir daralma var. Dijital reklamların gittikçe arttığı bir dönemdeyiz, iletişimin bu kadar hızlı olduğu bir zaman diliminde, okuyucuların haberlere ulaşma hızı, artık herkesin elinde bulunan cep telefonları ile mümkün. Ekranlardaki minik bir uygulama ile dünyanın diğer ucundaki habere saniyeler içinde ulaşabiliyorken, geleneksel medyanın bitiş çizgisine ulaşmasına da az kaldı. Bu nedenle hem dijital reklam organizasyonunu yapan hem sosyal medya hesaplarını ciddi yöneten firmalar için artık daha odaklanmış kitleye, çok kısa zaman içinde ulaşılabiliyor. Ege Haber olarak, bu konuda firmaların tüm ihtiyaçlarını giderebilecek reklam kanallarımızı, deneyimli ve profesyonel kadrolarımızı da oluşturduk. Dijital reklamcılıkta yepyeni bir dönem başlıyor ve biz bu döneme hazırız” dedi.

Küçükkahveci tarafsız yayın ilkesinin olmazsa olmazlarının başında geldiğini de söyleyerek, “Bu demek değil ki yanlış gördüğümüz şeyleri yazmayacağız, üzerine gitmeyeceğiz. Gerek yerel gerekse ulusal alanda gözümüze batan, ülkemiz ve insanımız için yanlış olan her şeyi kurcalamaya ve gerçekleri satırlarımıza taşıyacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bir yanıt yazın