İzmir Haberleri

Ege Ekonomik Forumu’nun Kapanışı Binali Yıldırım’da

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Son Başbakan Binali Yıldırım’a İzmir söz konusu olunca her tür desteği vermesi ve katkılarından ötürü teşekkür eden EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam; “EEF toplantısını ilk günden beri destekleyen Binali Yıldırım’ın kapanış konuşması yapmak İçin İzmir’e gelmesi Ege ekonomisine verdiği önemin göstergesidir” dedi.

Küresel Gelişmeler Işığında Bölgesel Vizyon” yaratmak amacıyla İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Borsası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ve İESOB katkılarıyla üçüncü kez düzenlenen Ege Ekonomik Forumun kapanışını Binali Yıldırım’ın yapmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Susam, “İzmir söz konusu olduğunda hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Binali Yıldırım’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu forumda da bizi yalnız bırakmayarak desteğini sürdüren Binali Yıldırım’ı ağırlamaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

SwissotelEfes”de iki gün sürecek olan ulusal ve uluslararası arenadaki iş ve ekonomi dünyasının duayenlerini 3. kez İzmir’de bir araya getirecek Ege Ekonomik Forum’a Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destek veriyor. TOBB, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı ve Bornova Belediyesi katkıları düzenlenen Forum, EGEV ve Özgencil Grup işbirliği ile yapılıyor.

Bir yanıt yazın