Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak HaberleriYerel Haberler

Ege dikkat: Aydın, İzmir, Manisa Kütahya, Uşak, Denizli, Afyonkarahisar için hava durumu açıklaması!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hava durumuna ilişkin verilerini yayınladı. Kurum tarafından yapılan değerlendirmelere göre, Ege’de bugün havanın az bulut ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İşte Aydın, İzmir, Manisa, Kütahya, Uşak, Denizli, Afyonkarahisar’da hava durumu

Havanın nasıl olacağını merak edenler için MGM son değerlendirmelerini paylaştı. Kurum tarafından yapılan değerlendirmelere göre, bugün Ege’de havanın az bulut ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege Hava Durumu

A.KARAHİSAR °C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu
İZMİR °C, 28°C
Az bulutlu ve açık
MANİSA °C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu
MUĞLA °C, 28°C
Az bulutlu ve açık
AYDIN °C, 22°C
Parçalı bulutlu
KÜTAHYA °C, 11°C
Güneşli
UŞAK °C, 13°C
Güneşli

Türkiye’de hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu’nun kuzey kesimleri, Toroslar Mevkii, Edirne, Kırklareli ve Çankırı çevreleri ile Tekirdağ, Ankara ve Sivas’ın kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olması beklenmektedir.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.