Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi’ne uyarı: Saat verildi! İzmir, Manisa, Afyon, Kütahya…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Mayıs hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi genelinde hava parçalı bulutlu geçecek. Öte yandan sabah ve öğle saatlerinde Afyonkarahisar ve Kütahya’nın sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise 3 ila 5, yağış alan yerlerde 6 ila 8 derece azalacak.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu, bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu; sabah ve öğle saatlerinde Afyonkarahisar’ın kuzeyi ile Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 23°C
Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kuzey çevreleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 30°C
Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 29°C
Parçalı az bulutlu

MUĞLA °C, 31°C
Parçalı az bulutlu

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklığının, kuzey ve iç kesimlerde azalarak mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.