Gündem

Ege Bölgesi’ne flaş açıklama: İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon dikkat!

Ege Bölgesi’ne açıklama yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 22 Haziran hava durumu açıklaması geldi. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava parçalı bulutlu geçecek. Öte yandan yurdun birçok kesiminde sağanak yağış bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Trabzon’un doğusu, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar, vb olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 33°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Edirne, Tekirdağ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kayseri, Niğde ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trabzon’un doğusu, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.