Denizli HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriKütahya HaberleriMuğla HaberleriYerel Haberler

Ege Bölgesi’ne duyuru: Muğla, İzmir, Denizli, Kütahya’da evden dışarı çıkacak olan vatandaşlar…

Bugün evden dışarı çıkacak olan binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. Herkesin merakla beklediği duyuru yapıldı. 4 Ağustos 2022 için Ege Bölgesi’nde yer alan Muğla, İzmir, Denizli, Kütahya’da hava durumu belli oldu. Buna göre, bu illerde hava sıcaklığının 30 derecenin üzerinde ve az bulutlu olması bekleniyor.

Türkiye’de birçok vatandaş evden dışarı adım atmadan önce hava durumu verilerini kontrol ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Ege Bölgesi’nde yaşayanlar için hava durumu verilerini yayınladı. Yayınlanan verilere göre, Muğla, İzmir, Denizli, Kütahya’da hava sıcaklığının 30 derecenin üzerinde ve az bulutlu olması bekleniyor.

Ege Bölgesi hava durumu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
DENİZLİ °C, 39°C
Az bulutlu
İZMİR °C, 35°C
Az bulutlu ve açık
KÜTAHYA °C, 30°C
Az bulutlu
MUĞLA °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

Türkiye’de hava durumu

Türkiye’de kuzey kesimleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Sinop çevreleri, Balıkesir’in kuzey, Düzce’nin ve Kastamonu’nun kıyı kesimleri ile Batı Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.