Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi’ne açıklama: İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Haziran hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava parçalı bulutlu geçecek.  Öte yandan Güney Ege’ye kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Bu sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, ulaşımda aksamlar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege’nin güneyinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 27°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 28°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 29°C
Az bulutlu

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz (Çorum ve Amasya dışında), Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Ardahan, Kars, Erzurum ile Antalya’nın batısının iç kesimleri ve Toroslar Mevkii’sinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.