Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi’nde İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon dikkat: Duyuru yapıldı!

Ege Bölgesi’ne açıklama yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 10 Mart hava durumu açıklaması geldi. Meteoroloji, bugün için beklenen hava durumu raporunu yayınladı. Yapılan değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi’nde hava sağanak yağışlı geçecek. Öte yandan gece ve sabah saatlerinde bölgede sis ve pus bekleniyor.

EGE’DE KUVVETLİ RÜZGAR

Rüzgârın, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 18°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

DENİZLİ °C, 21°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

İZMİR °C, 20°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 16°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, sağanak yağışlı

İL İL UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale’nin güneyi, Antalya, Isparta, Kastamanu, Sinop, Amasya, Tokat, Sivas, Mardin’in doğusu ve Şırnak çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis ile birlikte, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.