Afyonkarahisar haberleriDenizli Haberleriİzmir HaberleriMuğla HaberleriYerel Haberler

Ege Bölgesi’nde hafta sonunu dışarıda geçirmek isteyenler: İzmir, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla için duyuruldu!

Bütün hafta çalışan binlerce vatandaş hafta sonunu dışarıda değerlendirmek istiyor. Bugün dışarı çıkmak isteyen vatandaşları ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. İzmir, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla için MGM son değerlendirmelerini vatandaşlar ile paylaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hava durumuna ilişkin son değerlendirmelerini vatandaşlar ile paylaştı. MGM Ege Bölgesi için yaptığı açıklamada, bugün havanın az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Kuzey Ege’nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmininde bulundu.


Ege’de hava durumu

AFYONKARAHİSAR °C, 30°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
DENİZLİ °C, 35°C
Parçalı bulutlu
İZMİR °C, 32°C
Az bulutlu
MUĞLA °C, 36°C
Az bulutlu

Türkiye’de hava durumu

Türkiye’de hava durumuna ilişkin değerlendirmeler de vatandaşlar ile paylaşıldı. Yapılan değerlendirmelere göre, bugün Türkiye’de kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir, Bilecik, Osmaniye, Eskişehir, Tokat, Artvin ve Ardahan çevreleri, Antalya’nın ve Adana’nın iç, Kahramanmaraş’ın batı, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Çanakkale’nin kuzey ve doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.