Gündemİzmir Haberleri

Ege Bölgesi’nde bulunan illerde yaşayanlar dikkat: Öğle saatlerinde başlayacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden Türkiye’de havanın nasıl olacağını duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre İzmir, Manisa, Muğla ve Denizli için tek tek açıklama yapıldı. Ege Bölgesi’nden alınan bilgilere göre Denizli çok bulutlu olması beklenirken İzmir, Manisa, Muğla’da parçalı ve çok bulutlu açıklamaları yapıldı.

Ayrıca Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak’ta ise hafif kar yağışı beklendiği bildirildi. Peki Türkiye geneli nasıl olacak? İşte detaylar

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DUYURDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Edirne, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Bingöl, Muş, Hakkari ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Bitlis ve Iğdır çevrelerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri ile gece saatlerinde Uşak çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 10°C

Çok bulutlu

İZMİR °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu