Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi o saatlere dikkat! Kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 14 Ocak hava durumu raporu yayımlanarak önemli uyarılarda bulunuldu. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nin genelinin yağmurlu olacağı öğrenildi.

METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, Marmara’nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç ve yüksek kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Trabzon, Rize, Artvin, Adıyaman, Diyarbakır, Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 3°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DENİZLİ °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde yağmurlu

İZMİR °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

MANİSA °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

UŞAK °C, 4°C
Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu , yer yer karlakarışık yağmur ve kar yağışlı

AYDIN °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 10°C
Parçalı bulutlu, sabah saatleri hafif yağmurlu