Afyonkarahisar haberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriManisa HaberleriManşet

Ege Bölgesi: İzmir, Manisa, Denizli, Afyonkarahisar, dışarı çıkmak isteyen vatandaşlara duyuruldu!

Ege Bölgesi’nde yaşayan vatandaşları ilgilendiriyor. Bu günü dışarıda değerlendirmek isteyen vatandaşlara duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda, İzmir, Manisa, Denizli, Afyonkarahisar’da bugünkü hava durum değerlendirmesine yer verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Ege Bölgesi için 2 Ekim hava durum değerlendirmesini paylaştı. Yapılan açıklamada, “Parçalı ve yer yer çok bulutlu, İzmir’in kuzeyi ile öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.” İfadeleri kullanıldı.

Ege Bölgesi’nde hava durumu

AFYONKARAHİSAR °C, 31°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu
DENİZLİ °C, 36°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu
İZMİR °C, 29°C
Parçalı zaman zaman çok bulutlu, kuzey kesimleri sağanak yağışlı
MANİSA °C, 30°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

Türkiye’de hava durumu

MGM Türkiye için yaptığı değerlendirmede ise Marmara, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Karadeniz ile Kütahya, Kırıkkale ve Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmininde bulundu. Öte yandan yağışların öğle saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın, Düzce, Kastamonu ve Karabük çevreleri ile Bolu’nun kuzeyinde, akşam saatlerinden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.