Gündem

Ege Bölgesi hava durumu! 2 Kasım İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 2 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar, havaların hissedilir derecede serinlemesiyle birlikte ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunu merakla araştırırken alınan verilere göre Ege Bölgesi’ne havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Marmara, İç Ege ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 22°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 20°C
Az Bulutlu

MANİSA °C, 22°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 22°C
Az bulutlu

AFYONKARAHİSAR °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu

UŞAK °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

AYDIN °C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu

KÜTAHYA °C, 11°C
Parçalı bulutlu

DENİZLERDE HAVA
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), zamanla 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, zamanla 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

YURT GENELİNDE HAVA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Ordu ve Artvin çevreleri ile Samsun’un doğu kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Artvin’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Siirt, Şırnak, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece saatlerinde Marmara, İç Ege ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Bir yanıt yazın