Gündem

Ege Bölgesi dikkat: Yarın için uyarı yapıldı! Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada, İç Ege dahil olmak üzere birçok bölgeye yarın için uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada, Antalya, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Adana, Osmaniye, Hatay’ın kuzeyi, Yozgat, Sivas, Kayseri, Trabzon, Rize ve Artvin’e sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Yarın için birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Hakkari ve Şırnak dışında Doğu Anadolu, Mardin dışında Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Balıkesir, Muğla ve Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL UYARI YAPILDI

Yağışların Antalya, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Adana, Osmaniye, Hatay’ın kuzeyi, Yozgat, Sivas, Kayseri, Trabzon, Rize ve Artvin’in kuzey kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Erzurum, Erzincan, Tunceli’nin kuzeyi ile Sivas’ın yüksek kesimlerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.