Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi dikkat: Uyarı yapıldı! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 12 Temmuz hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava açık geçecek. Öte yandan hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop ve Samsun’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 31°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

SICAKLIK UYARISI

Sağlık Bakanlığı tarafından sıcak havaya karşı uyarı yapıldı. Bakanlık Twitter hesabından yaptığı uyarıda kronik hastalığı olanlar, 65 ve üstü yaştakiler, obeziteden etkilenenler, dört yaşından küçük çocuklar ve gebelerin mecbur kalmadıkça dışarı çıkmaması gerektiğini belirtti.

Sağlık Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Aşırı sıcaklarda mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın.” uyarısını yaptı.