Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi dikkat: Sıcaklıklar 35 derecenin üstüne çıkacak! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 2 Mayıs hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayımlandı. Ülke genelinde sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen hava durumu haberleri merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre Ege Bölgesi’nde hava parçalı bulutlu geçecek. Öte yandan bölge genelinde sıcaklıklar 35 derecenin üstüne çıkarak mevsim normalleri üstünde seyretmeye devam edecek.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 30°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 35°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 34°C
Parçalı ve az bulutlu

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Sabah saatlerinde Ankara ve Bolu, öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu’nun doğusunun (Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevreleri), akşam saatlerinden sonra ise Çankırı, Çorum, Kastamonu ve Amasya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz’in kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı tahmin ediliyor.