Genel

Ege Bölgesi dikkat! Saat verildi: Kuvvetli olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Muğla hariç Ege’de sağanak yağışın görüleceği açıklanırken bölgede toz taşınımı meydana geleceği bildirilerek vatandaşlar uyarıldı. İşte Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Muğla hava durumu…

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EGE BÖLGESİ’Nİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Marmara, (Muğla hariç) Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ve Çorum çevreleri ile Isparta’nın kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Batı ve iç kesimlerde toz taşınımı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

EGE BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, Muğla hariç bölgenin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

İZMİR °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 21°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu