Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi dikkat! Meteoroloji’den uyarı!

Ege Bölgesi’nde bugün hava nasıl olacak? İzmir’de hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa’nın doğusu ve Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yer yer hafif yağmurlu, Van çevrelerinin hafif kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus ile birlikte doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ NASIL OLACAK?
Vatandaşlar bugün hava nasıl olacak? sorusunu merakla araştırırken meteorolojiden alınan 18 Aralık Cuma hava durumu raporunu sizler için hazırladık. Peki Ege Bölgesi’nde hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ege Bölgesi parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 11°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

UŞAK °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

AYDIN °C, 18°C
Az Bulutlu

MANİSA °C, 14°C
Az bulutlu, gece ve sabah saatleri puslu

KÜTAHYA °C, 9°C
Puslu