Ege HaberleriGündem

Ege Bölgesi dikkat! Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 29 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi'ne sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji saat vererek o illeri uyardı. Öte yandan sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 29 Kasım Pazar hava durumu raporu yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi’ne sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege Bölgesi geneli parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde iç kesimler puslu, gece saatlerinden itibaren Aydın’ın kıyı kesimleri ile İzmir’in güneybatı ilçeleri sağanak yağışlı olarak geçecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun batı kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Muğla çevreleri, Antalya’nın batı kıyıları ile İzmir ve Aydın’ın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Van’ın doğusu ile Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

 EGE BÖLGESİ’NE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Az bulutlu, güney kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla çevrelerinin, gece saatlerinde İzmir ve Aydın’ın kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 10°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 18°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde kıyı kesimi sağanak yağışlı

MANİSA °C, 18°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 17°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı