Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege bölgesi dikkat! Meteoroloji’den 14 Kasım Hava Durumu

Ege Bölgesi'nde bugün hava nasıl olacak? İzmir'de hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege,Batı Karadeniz, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Edirne'nin güneyi ve Kırklareli'nin doğusu yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Vatandaşlar bugün hava nasıl olacak? sorusunu merakla araştırırken meteorolojiden alınan 14 Kasım Cumartesi hava durumu raporunu sizler için hazırladık. Ege Bölgesi parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu, Kütahya ve Afyon ile Uşak’ın doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Kuzey Ege’nin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İZMİR °C, 19°C
Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 12°C
Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı

MANİSA °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

AFYONKARAHİSAR °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağmurlu.

DENİZLİ °C, 17°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

UŞAK °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

AYDIN °C, 21°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu