Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi dikkat: Meteoroloji uyardı! Sabah ve gece saatlerinde etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 30 Aralık hava durumu yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi’ne sabah ve gece saatleri için uyarı yapıldı. Yola çıkacak sürücülerin sis ve pusa karşı dikkatli olmaları belirtildi. Öte yandan Aydın’da akşam saatlerinden sonra sağanak yağışın hakim olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı ise bölgenin güney kesimlerinde 2 ila 4 derece, orta ve kuzey kesimlerde ise 3 ila 6 derece mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege ile Edirne, Çanakkale, Balıkesir’in batısı, Antalya, Isparta’nın güneyi ve Burdur’un doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege’nin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 13°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

MANİSA °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu