Gündem

Ege Bölgesi 10 Aralık hava durumu! Sağanak yağış ve don uyarısı geldi!

Ege Bölgesi parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Kıyı Ege’nin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 8°C
Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 13°C
Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve sisli

İZMİR °C, 15°C
Parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

MANİSA °C, 14°C
Parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

AYDIN °C, 16°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

UŞAK °C, 11°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu.

KÜTAHYA °C, 7°C
Parçalı Bulutlu ve puslu

DENİZLERDE HAVA
Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile öğleden sonra geneli sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege’de doğu ve güneydoğudan, akşam saatlerinden sonra kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğleden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa), gece saatlerinde 7 (60 km/sa); Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (40 km/sa) öğleden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa), akşam 7 (60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğleden sonra 2,5m, akşam güneyi, gece geneli 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

YURT GENELİNDE HAVA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Anadolu’nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Antalya, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güney kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinin kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın