Magazin

Efsane dizi Yaprak Dökümü 11 sene sonra yine gündem oldu!

Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından uyarlanan dizi Yaprak Dökümü bir döneme damgasını vurmuştu. Ekrana 11 sene önce veda eden dizi tekrar bölümlerinin yayınlanması ve final bölümüyle bugün tekrar gündeme oturdu.

Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve Deniz Çakır gibi ünlü isimleri sektöre kazandıran ve hikayesi ile milyonları ekrana kitlemeyi başaran dizi Yaprak Dökümü 11 sene sonra yine sosyal medyanın gündemine oturdu. 2006 -2010 yılları arasında yayınlandığı Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü’ne hala ilgi sürüyor. Yaz ekranında yeniden izleyici karşısına çıkan dizi bugün yayınlanan final bölümünden sonra sosyal medyada binlerce yorum aldı ve gündem oldu.

Unutulmaz karakter Ferhunde

Deniz Çakır'ın canlandırdığı 5 unutulmaz karakter! - Noluyo

Deniz Çakır’ın yıllar sürecek başarısı ve güçlü oyunculuk kariyerinin zeminiydi belki Ferhunde karakteri. Kesinlikle takdir edilmesi gereken bir başarı hikayesi olduğunu düşünüyorum. Öyle ki dizi sürerken tüm Türkiye nefret etti Ferhunde’den.. Deniz Çakır yolda yürürken laf edenler, taş atmaya çalışanlar bile olmuş. Bir karakterin böylesine başarıyla karşı tarafa aktarılması gerçekten iyi bir oyunculuk gerektirir.