Magazin

Eda Ece, resmen Yıldız’a dönüştü! Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisinden sonra Yasak Elma’nın filminde rol alacak!

Yıllar önce Show TV’de yayınlanan “Pis Yedili” isimli gençlik dizisinde Kadir Doğulu ile birlikte rol alan ve o dizi ile birlikte tüm Türkiye’ye ismini duyurmayı başarmış olan ünlü oyuncu Eda Ece, son dönemlerin en çok konuşulan ünlülerinden biri olmayı sürdürüyor. Aşk hayatı, doğal güzelliği, dobralığı ve yıllardır rol aldığı Yasak Elma dizisinde canlandırdığı “Yıldız” karakteri ile sosyal medya kullanıcılarının dillerinden düşmeyen Eda Ece, bu kez de fenomen karakter Yıldız’ın filmi için kameraların karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yıldız’ın Filmi İçin Kameraların Karşısına Geçecek!

5 sezondur FOX TV’de yayınlanan ve şu an 6’ıncı sezonun hazırlığı içerisine giren Yasak Elma isimli dizide rol alan ve dizide canlandırdığı Yıldız karakteri ile nerede ise bir marka haline dönüşen ünlü oyuncu Eda Ece, sevilen karakterin filmi için kameraların karşısına geçmeye hazırlanıyor. Doğal tavırları ve günümüz şartlarında çok da rastlanmayan karakteri ile yıllardır gerçek biriymiş gibi sevilen Yıldız karakteri ile kariyer hayatına Eda Ece olarak değil de Yıldız olarak devam ediyormuş görülen Ece, bu hamlesi ile Yıldız severleri sevindirmeyi başardı.

Yıldız’ın Hayatı Film Oluyor!

Fenomen karakter için çekilecek olan filmde, Yıldız’ın hayatı ele alınacak. Filmde, dizide yer alan Şevval Sam ve diğer karakterlerin olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Disney Plus’ta Yayınlanacak!

Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin hayatı, Disney Plus için çekilecek. Birsen Altuntaş’ın haberine göre 14 Haziran tarihinde ülkemizde yayına giren Disney Plus, Yıldız’ın hayatının film haline getirilmesi için Eda Ece ile anlaştı. Ece, 6’ıncı sezonun tamamlanmasının ardından film için kameraların karşısına geçecek.